2016. jún 16.

Üdvözlet

írta: Aoi Sakura
Üdvözlet

Garfield nagy mondata: "A lasagne nem étel, hanem egy életérzés."
A saját verzióm: Az anime nem mese, a történetek megírása nem egyszerű klimpírozás a billentyűzeten, a könyvek nem betűkkel teleszórt papírlapok és a zene nem pusztán hangok egyvelege, hanem mind külön univerzum, amelyekben én otthon érzem magam.

 

Üdvözlet minden idetévedt netvándornak!

Ez az Aoi Sakura’s little universe blog. Kezdetnek szeretnék három fontos dolgot leszögezni:

  1. A blog a saját kis világomat tükrözi, tehát minden benne szereplő írás az én egyéni véleményem (és az én tulajdonom, de remélem ezt nem kell bővebben kifejteni). Kérek mindenkit, hogy ekként is olvassa! Nem híroldal, nem objektív forrás, nem tévedhetetlen kinyilatkoztatás, csupán egyetlen ember egyéni világnézete.
  2. Talán ez a legfontosabb. Az oldalon van lehetőségetek a kommentelésre. Megkérnék mindenkit, hogy ezt kultúrált formában tegye! Tudom, hogy sokfélék vagyunk eltérő véleményekkel, hogy ha szeretünk vagy utálunk valamit, az erős érzelmek nem a legjobbat hozzák ki belőlünk. Épp ezért kérem, hogy ne gyűlölködjünk, ne alázzuk meg a másikat! Attól még a véleményed érvényes és a tied, hogy nem döngölöd a sárba az ettől eltérőt.
  3. Ez valószínűleg nüansznyi dolog és lehet kevesen tudnak róla. Aoi Sakura – mint megtudtam – a Final Fantasy egyik karaktere. A nevet nem emiatt választottam, semmi köze hozzá. Maga az összetétel, ez a furcsa kép ragadott meg: kék cseresznye(virág).

A következőkben néhány mondat az oldal felépítéséről, illetve néhány fontos információ. Nem szeretnélek sokat untatni, igyekszem rövidre fogni.

Azt, hogy miről is szól az oldal, a bevezető kellőképp körülírja.

A regény fül alatt saját, már kész, illetve készülő írásaim fejezeteit olvashatjátok. VÁLTOZÁS! A könnyebb átláthatóság kedvéért a regény fül alatt csak az éppen aktuálisan felrakott könyvem fejezetei szerepelnek, a régebbieket a wattpad oldalán találhatjátok meg. Jelenleg a Shinwano Ichigo: Angel with a shotgun c. könyvet rakom fel folyamatosan a következő linkre: https://www.wattpad.com/story/180564457-shinwano-ichigo-angel-with-a-shotgun 

A következő két link az anime és könyv. Ezekben egy-egy műről, annak részletéről találtok gondolatokat. Azért fogalmaztam így, mert ezek nem ismertetők és nem kritikák. Amatőr szinten sem vagyok kritikus, ezt az élvezetet meghagyom másoknak.

NAGYON FONTOS! (Ez csupán kiemelés és nem ordibálok.) Mindkét oldal írásaiban előfordul spoilerezés. Nem, nem szemétkedni akarok, csupán az írások témája ad okot erre. Amennyiben nem láttad, nem olvastad az adott művet, vagy épp még valahol út közben jársz és nem szeretnéd, ha lelőném a poént, akkor térj vissza később, esetleg hagyd figyelmen kívül az adott cikkemet! Bár nagyon igyekszem, hogy minél kevesebb ilyen legyen benne.

A Sindzsi cím alatt két sorozat darabjait találjátok: Little fairy tales és Hétköznapi mesék.

A Kék meg cseresznye pedig többségében egy bizonyos Ao nevezetű karakter sajátos naplóbejegyzéseit tartalmazza. 

Jó böngészést, olvasgatást!      

Aoi Sakura

13882687_304776016538529_4263990712630205791_n.jpg 

Ui.: Azért vállalok felelősséget, amit mondok, nem azért, amit te értesz meg belőle. (netes gyöngyszem)

Ui.2: Az oldalon található képek a könyvem és a sorozatok borítóin kívül mind más tulajdonai! Köszönet az alkotóiknak érte!

Szólj hozzá

üdvözlet kezdőlap információk Útmutató